Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Behring Jiu Jitsu - Gracie Jiu Jitsu projektet

Publicerad 2016-05-02 14:15:00 i Allmänt

 
Det är nu maj månad. Gracie Jiu Jitsu projektet har nu varit igång i nio månader här på Malmö Wing Tsun Skola. Man kan säga att vi precis tagit nästa stora steg inom Brazilian Jiu Jitsu. Jag och två av mina elever har varit på läger i Helsingör i 5 dagar, med Grandmaster Flahvio Behring 9 Dan BJJ. Master Behring har nästa år tränat Gracie Jiu Jitsu i 70 år. Han är direkt elev till Helio Gracie och en legend inom BJJ.
Tills nu har vi hållt oss till Gracie Combatives och tränat på här hemma i träningslokalen. Detta har sitt värde. Värdefullt är även att träna och få direkt undervisning av mästarna. Så mycket detaljer och tekniker har bearbetats under dessa få dagar. Man har nu en helt annan insikt och inställning till denna art. Det gäller nu att komma ihåg och förvalta denna kunskap. Detta gör man här hemma på träningsmattan.
www.wing-tsun.se

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela