Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Kung Fu Panda träning i Malmö

Publicerad 2016-03-17 14:45:00 i Allmänt

 
I morgon är det premiär på Kung Fu Panda 3 här i Sverige. Detta ser vi fram emot. 27 miljoner såg filmen på premiären i Kina. Den har slagit alla rekord någonsin. För mig innebär detta en mängd förberedelser. Telefonen kommer att börja ringa. Det kommer att vara många små som känner sig inspirerade efter filmen och är redo att börja träna kung fu. Detta tycker vi här på Malmö Wing Tsun Skola är fantastiskt. Vi har bara ett litet intressant välfärds problem. Vi har redan 250 barn som tränar. Alla våra träningsgrupper för barn 7-9 år, samt tjejgrupperna är proppfulla. Det är nu detta jag sitter med.
Har redan nu lyckats bryta loss ytterligare en tid vilket är på måndagar 18.00-19.00. Denna tid är egentligen bara kompensation för den tid vi fick av Fritid Malmö borta på Johannesskolan. Vilket visade sig gå åt skogen då de inte hade koll på att där redan var en förening i dessa lokaler. Så tekniskt sett är denna lektion egentligen också redan full. Glädjande för mig är att jag har en mängd duktiga elever vilket tagit svart bälte och nu vill börja undervisa. Dessa kommer nu efterhand att ha fullt upp. Det gäller bara för mig att fortsätta hitta tillgängliga tider som fungerar för alla. När det gäller barn är detta ganska begränsat.
Inför terminsstarten 1 september har jag därför ansökt om fler träningstider utanför Malmö Wing Tsun Skolas väggar. Dessa är på Johannesskolan, Ribergsborsskolan, Geijersskolan samt Sundsbrohallen. Detta gör att vi får spridning i Malmö vilket underlättar för både barn och föräldrar. Har ännu inte fått några besked från Fritid Malmö. Vi får hoppas på det bästa. Går inte detta har jag även andra privata lokaler på gång, vilket även detta skulle fungera. Problem är till för att lösas.
http://www.wing-tsun.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela