Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Kampsport på Limhamn hösten 2016

Publicerad 2016-07-03 15:03:00 i Allmänt

 
Malmö Wing Tsun Skola finns på olika ställen i Malmö. Vi har tyvärr inte fått till det på Limhamn. Till hösten har vi nu äntligen lyckats. Vi kommer att ha kung fu träning för barn och ungdomar på Geijerskolan, mitt i Limhamn, inte långt från Centrum. Detta ser vi fram emot och många längtansfulla barn nere i Limhamn med. När kommer det då att bli kung fu träning? Här är tiderna.
Måndag 17.00-18.00, 7-9 år, alla
Måndag 18.00-19.00, 10-15 år, alla
Onsdag 17.00-18.00, 7-9 år, alla
Onsdag 18.00-19.00, 10-15 år, alla
Det har varit fullt i Bunkeflostrand en lång tid. Detta har varit frustrerande då vi fått säga nej till många barn som velat börja träna kung fu. När vi nu får fler tider i Limhamn kan vi råda bot på detta. För de som vill eller har nya som vill komma och prova så börjar terminen 29 augusti. Det går då bra att hälsa på oss. Antingen direkt på Geijerskolan eller på Celsiusgatan 29.
För mer info: kungfu.sweden@gmail.com
 
www.wing-tsun.se
 
 

Hela juni månad 2016 med Gracie Jiu Jitsu

Publicerad 2016-07-02 17:23:00 i Allmänt

 
Härligt! Hela juni månad har jag kunnat ägna varje förmiddag åt Gracie Jiu Jitsu projektet. Vi är nu 11 månader in och den sista månaden har det hänt massor. Nu i juni startade vi med nästa nivå av kunskap inom Gracie Jiu Jitsu. Vi lämnade standard programmet Gracie Combatives och fortsatte in i blåbälteslektionerna. Detta är 60 nya lektioner fullpackade med information och tekniker. Just idag är det lördag och vi har även denna dag hållt på en bra stund. Det gäller att passa på att träna så mycket det bara går varje dag. Snart är sommaren slut och all annan träning tar över. Säkerligen kommer då tempot vad gällande detta projekt att gå långsammare.
Denna intensivmånad har gjort att de tekniker som finns i Gracie Combatives nu känns som enkla och naturliga. Inget jag skulle ha sagt i augusti förra året då vi började med projektet. Vissa saker har fallit på plats.
www.wing-tsun.se

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela