Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Systema i Malmö

Publicerad 2016-04-03 11:04:00 i Allmänt

Glädjande är att Johan Axelsson från Löddeköping kommer till Malmö Wing Tsun Skola och håller introduktion i kampsporten Systema. Systema tillhör RMA Russian Martial Arts. Ryssland har en lång och gedigen historia inom kampsport som inte många känner till. Så på lördagen 16 april samlas vi här på Malmö Wing Tsun Skola för att få undervisning av Johan. Han kommer även att ha med sig sina egna elever samt instruktörer för att hjälpa oss nya. Vi kommer att hålla på i ca 4 timmar med start klockan 10.00. Så denna dag uteblir tyvärr Yoga träningen för de vuxna. Alla är hjärtligt välkomna. Jag hoppas att vi kommer att få plats. Malmö Wing Tsun Skola är stor men redan nu vet jag många som kommer att dyka upp. Det kommer att bli en stor och intressant kampsports dag.

Evenemang: Introduktion till Systema
Plats: Malmö Wing Tsun Skola, Celsiusgatan 29
TId: 10.00-14.00
Pris: 0 kr
Instruktör: Johan Axelsson
Anmälan: Om du kommer från en klubb som inte är ansluten till Kung Fu Sweden skicka gärna ett mail så har vi en chans att veta hur många som kommer.
Info: kungfu.sweden@gmail.com Sifu Henrik
Tel:0707-367683

Nedan klipp med grundaren av Systema Sibirsij Viun 
 

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela