Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Morotsprojekt - Konsten att lasta

Publicerad 2015-10-26 14:47:00 i Allmänt

 
Det blev en märklig helg. Lördagen gick åt till att köpa morötter. Vi cyklade runt till olika ica och köpte in massor av morötter. Varför? Jag och min sambo juicar stora mängder morotsjuice. Eftersom vi använder ekologiska morötter så kan detta i långa loppet bli riktigt dyrt. Det gäller därför att handla in när det är kampanj. Vi har nu därför köpt in 100 kr som vi förvarar på balkongen.

Gracie Jiu Jitsu Malmö Projektet - igång igen

Publicerad 2015-10-12 16:01:00 i Allmänt

Har varit sjuk till och från nu i en månad. Äntligen är man i stöt igen. Givetvis gick vi då igång med Gracie Jiu Jitsu projektet. Denna förmiddag hade vi även två stycken praktikanter på plats i träningslokalen. Så de blev snabbt introducerade. De började med teknik 1.1 och jag och Marcus fortsatte med teknik 19 och 20. Allting rullar igen. Skönt!

Kung Fu dräkterna har kommit

Publicerad 2015-10-05 14:43:00 i Allmänt

 
Det är alltid lite besvärligt att beställa dräkter från Kina. Som tur är har jag Zhiyi som hjälper mig. Hon pratar och förhandlar med fabriken nere i Kina. Skulle jag gjort det hade det varit kört. Själv får jag hålla på med gnidna banker. Efter några snåriga rundor är nu äntligen dräkterna på plats. Alla de små kan nu köpa sin dräkt. Detta betyder mycket. Hur kan man träna utan Kung Fu dräkt?
Det mest jobbiga med att förhandla med Kina och resten av Asien är att det känns som rysk roulette. Det är alltid nervpirrigt att öppna de nyanländna lådorna. Hur är kvalite´n? Denna förmiddag kunde vi pusta ut. Det var riktigt bra kvalité.
www.wing-tsun.se

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela