Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Ving Tsun legend till Sverige

Publicerad 2012-08-15 16:42:00 i Wing Tsun

Siu Yuk Men till höger om Ip Man
 
Har bara hunnit vara hemma i Malmö några dagar och allt bara susar förbi en i hög hastighet. Så mycket som behöver planeras inför höstterminen. Skolorna har redan börja höra av sig om träning och redan nu har jag fått in 280 elever som ska komma. Detta trots att vi ännu inte gjort utskicken.
 
Jag sitter även här med invigningen 1-2 september. Roligt är att min Grandmaster med följe kommer hit. Så plötsligt blev detta evenemang mycket större än väntat. Detta innebär att det blir aktiviteter denna helg från morgon till kväll. Så mycket Kung Fu det är nu för tiden.
 
Nästa evenemang att planera är helgen med grandmaster Siu Yuk Men. Även detta blir ett historiskt evenemang i Sverige. Siu Yuk Men är en av legenden Ip Mans originalelever. Här har varit många Wing Chun / Ving Tsun / Wing Tsun mästare på besök men detta blir första gången som en av originaleleverna kommer. Så för er som är inbitna Ving Tsun / Wing Chun / Wing Tsun freak är detta ett historiskt ögonblick. Förhoppningsvis får vi till detta seminarie någon av helgerna i oktober. Om ni är intresserade av denna träningshelg var inte rädda för att maila mig. Jag behöver veta hur många som kommer för att bedömma om det är möjligt. Helst så fort som möjligt. Priset blir mellan 800-1000 kronor. 
 
Maila mig på: kungfu.sweden@gmail.com
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela