Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Det är nu allting händer

Publicerad 2010-05-30 20:56:39 i AllmäntI helgen så var det åter dags för gradering i Wing Tsun Kung Fu. Det rasslade till igen med många nya erövringar bl.a med fyra nya elftegradare. Wing Tsun Kung Fu blir allt mer avancerat för varje månad som går. Det är nu allting händer.


På söndagen var det fullt upp med fotografeingen till den kommande Wing Tsun boken på svenska. Många instruktörer och höggraderade från olika delar av landet var på plats och fungerade som modeller. Tack till vår eminenta fotograf David som kämpade hårt denna dag. Det ska bli oerhört spännande att se resultatet.

www.wing-tsun.se

Nästa storhelg i Wing Tsun

Publicerad 2010-05-14 15:40:30 i Allmänt

 

Wing Tsun Göteborg

Det var en trevlig resa till Göteborg och till Wing Tsun Skolan där. Olyckligtvis var jag ganska sjuk och tappade rösten hela tiden men det gick tydligen ändå. Tack till alla och då speciellt till Emil som var värd åt mig och Lina. Väldigt fint.

Storhelg och fotografering

Nästa Wing Tsun helg blir 29-30 maj. Det är då dags för graderingsseminarie och gradering igen. Proceduren är som vanligt.

På söndagen är det sedan 7 chi-sao sektionen för de höggraderade.

I sambande med detta blir det sedan fotografering till boken. Så alla, se till att ha rätt klädsel, snygga frisyrer och den rätta kung fu auran med er. Sy på stripes på era byxor, ni som är tekniker, eller kommer att bli tekniker inom det snaraste.

 

www.wing-tsun.se

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela