Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Så mycket folk!

Publicerad 2010-02-22 23:04:57 i Allmänt


Har nu kommit hem från träningslokalen. Som vanligt är på måndagar så har det varit proppfullt. Det är roligt. Ser fram mot helgens storhelg i Wing Tsun.

På lördag är det workshop i Lat-Sao mellan klockan 12.00-15.00

På söndag är det workshop i Chi-Sao sektion 6

Lovely!

www.wing-tsun.se

Snölavin

Publicerad 2010-02-09 12:07:51 i Allmänt


Vårterminen 2010 här på Malmö Wing Tsun Skola är i gång för fullt. Det snöar ute och våra träningsgrupper växer lavinartat. Igår var det över 40 personer på Wing Tsun träningen.

www.wing-tsun.se

Mycket snö

Publicerad 2010-02-05 12:39:25 i Allmänt


Även då det varit snöoväder här i Malmö har det varit väldigt mycket folk på klubben och tränat. Detta tycker vi givetvis är roligt. Många nya har tillkommit vilket vi hälsar hjärtligt välkomna. De flesta gamlingarna är också kvar och det gör att klubben just nu är stabilare än någonsin.

Schemat för workshops är uppe för vårterminen här på Malmö Wing Tsun Skola. Vad som ännu inte kommit upp är de olika workshopsen runt om i landet på de övriga klubbarna. Detta kommer snart....

www.wing-tsun.se

Wudang Pai till Sverige

Publicerad 2010-02-02 11:34:40 i Allmänt
Igår hade jag ett trevligt möte med Sifu Otakar (tjeckien), vilket är instruktör i Wudang Kung Fu. Vi kommer här att ha en stor helgworkshop i Wudang Zhang San Feng Pai. Detta kommer att bli helgen 20-21 mars på malmö Wing Tsun Skola. Det kommer här att bli introduktion och genomgång av vad Wudang och Qigong som tradition står för. Det kommer bli olika workshops inom ett flertal olika kung fu stilar, samt qigong, och taoistisk meditation. Så blir det kung fu historia igen i Sverige.

Mer info snart!

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela