Sifu Henrik

Allt om kinesisk kampsport och mycket om asiatisk kultur.

Våren kommer alltid tillbaka

Publicerad 2009-12-14 14:59:35 i Allmänt


Det är så här i slutet av året. Sista graderingsseminariet har avverkats och många har stigit i sina kunskaper.

Slutet på något betyder att en ny början tar form.

Därför sitter jag nu här och har börjat med nästa års schema. Det kommer här på Malmö Wing Tsun Skola innebära att tisdagarna och torsdagarna byter plats. Dvs. att Xinyi passen kommer att vara på torsdagar och avancerad Tai Chi och Qigong passen kommer att vara på tisdagar.

Där tillkommer även ett Wing Tsun pass på fredagarna mellan 18.00-19.00. Detta pass är till för dem som har tians elevgrad och uppåt. Här kommer fokus att ligga på teknikersektionerna.

Se även schemat på Malmö Wing Tsun Skolas sida.

Livet är bra!

Publicerad 2009-12-11 16:54:56 i Allmänt


Det har varit stiltje här på bloggen och även på de övriga hemsidorna de senaste månaderna. Har då ingenting hänt? Som vanligt har det givetvis varit precis tvärtom. Så mycket har hänt och förändrats så att jag inte har haft tid att vara aktiv på nätet. Ett aktivt val från min sida. Bättre att befinna sig i nuet, livet och verkligheten än på internet. Det har varit skönt att vara ifrån webvärlden ett tag och fokuserat på verkliga ting så som kärlek, träning och människorna i sin omgivning.

Har nu så smått börjat komma igång med hemsidorna igen. Snart är det en ny termin och ett nytt år. Många saker måste fungera om allting ska flyta. I morgon är det stor gradering i Wing Tsun här på Malmö Wing Tsun Skola, samt lite julfest. Detta ser jag fram emot.

Om

Min profilbild

Sifu Henrik

Sifu i Wing Tsun Sweden och grundare av Kung Fu Sweden. Tränar och undervisar i Wing Tsun, Tai Chi Chuan, Wuji Qigong, Xinyi Liuhe Quan, Yin Yoga, Chow Gar Southern Praying Mantis, Shaolin Weng Chun och Yong Chun Baihequan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela